Tjekliste
Tjekliste når Skovens Forsamlingshus forlades
1. Køkken
- Opvaskemaskinens filter renses og maskinen tørres af
- Komfurer – ovne tømmes og rengøres sammen med kogepladerne
- Køleskab, hylder, bund og grønsagsskuffer rengøres.
- Fryser tømmes.
- Bordplader samt køkkenvask – rengøres
- Gulvet fejes og vaskes
- Køkkengrej stilles korrekt på plads
- Skraldespand tømmes og poserne lægges i beholdere i gården
2. Baren
- Borde og stole stilles på plads med stolene på bordene
- Kaffemaskine pose tømmes, kande skylles, maskinen tørres af
- Service stillet på rette plads
- Knuste glas og service lægges i kassen bag baren
- Skraldespand ved baren tømmes
- Bar og flaskekøler tømmes og tørres af
Salen og verandaen
- Borde sat som ved modtagelsen af lokalet, stolene skal op på bordene
- Gulvet ryddes, fejes og tørres over.
4. Toiletter og gang
- Skraldeposer og hygiejneposer tømt
- Toiletkummer og håndvaske tørret af
- Gulve fejes og tørres over.
5. Udendørs
- Skrald og lign. samlet op og lagt i klare affaldssække
- Askebægeret tømmes i rygeskuret
- Flaget taget ned og lægges bag baren